L’oreal  с кампании на Elseve и  Garnier Deo в метрото

Козметичният гигант продължи рекламните си активности в метрото с две нови кампании:  на шампоанa L’OREAL ELSEVE TOTAL REPAIR и на дезодоранта DEO MINERAL.

И  в двете кампании бяха използвани брандирани колони на метростанциите Вардар и Люлин, където те са най-подходящия рекламен носител. В единия случай момиче в едър план изкушаваше женската аудитория, а във втория колоните се превърнаха в шпалир от големи дезодоранти подредени в двата края на перона.

Целева група на кампанията – женската аудитория, – освен че е значителна, в метрото има и лек превес над мъжката в съотношение 53 %/47%. За положителния отзив на рекламата сред аудиторията, съдим по масовите молби на граждани и служители в метростанциите, за оставяне на визиите върху колоните, тъй като това подобрявало настроението и общия изглед на станциите.

Разбира се, Метромедия остава на Ваше разположение за по-нататъшното освежаване на метрото на София.

Поръчайте Вашата реклама в метрото сега!

Направете запитване и ние ще Ви предложим най-доброто решение за реклама. Освен стандартните рекламни носители, можем да Ви предложим и най-въздействащата форма на реклама в метрото БРАНДИРАНЕТО.
Нашата рекламна агенция ще Ви предложи най-добрите носители предлагани от различните рекламни оператори. Работата с нас Ви дава предимство, като получавате обективна и точна информация за ефективността на многобройните рекламни съоръжения.

Свържете се с нас

Адрес: София 1000, ул. 6-ти Септември 18

Всички права запазени © 2024 МЕТРОМЕДИЯ | Изработка на сайт от: SLVDesign