„Цветна София“ – Брандинга

НАД 80 МЛАДИ ХУДОЖНИКА ПОДАРЯВАТ ВЕДРО НАСТРОЕНИЕ НА СОФИЯНЦИ СЪС СВОИТЕ  ПЪСТРИ КАРТИНИ ЗА ЦВЕТНИЦА И ВЕЛИКДЕН

От  14  до 30 Април  на метро-станциите Западен Парк и Константин Величков  се проведе изложба-конкурс „ЦВЕТНА СОФИЯ”, с картини на великденска тематика. Рекламата беше разположена на няколко различни носителя – светещи кутии, винилни платна разположени над тубусите на пероните на станциите К.Величков и З.Парк, табели в окачения таван на станция Опълченска, както и брандинг в основата на картините поставена върху светещите кутии на пероните.

Кампанията беше подкрепена и от Аудио & Видео излъчвания на плазмените монитори във видео мрежата в метрото.

Новата инициатива на Метромедиа за разкрасяване на столицата бе подкрепена от Столична Община и се осъществява благодарение на спонсорството на VIVATEL и мебелни салони АИКО.

Поръчайте Вашата реклама в метрото сега!

Направете запитване и ние ще Ви предложим най-доброто решение за реклама. Освен стандартните рекламни носители, можем да Ви предложим и най-въздействащата форма на реклама в метрото БРАНДИРАНЕТО.
Нашата рекламна агенция ще Ви предложи най-добрите носители предлагани от различните рекламни оператори. Работата с нас Ви дава предимство, като получавате обективна и точна информация за ефективността на многобройните рекламни съоръжения.

Свържете се с нас

Адрес: София 1000, ул. 6-ти Септември 18

Всички права запазени © 2024 МЕТРОМЕДИЯ | Изработка на сайт от: SLVDesign