Терафлу със силна кампания в метрото

В преходния сезон между зимата и пролетта Терафлу избраха метрото за една силна рекламна кампания. Бяха брандинирани двете централни станции Сердика и Климент Охридски, като за носители  бяха използвани традиционно видимите седалки, осветителните тела и специални конструкции в пейките, както и стикери на пода пред тях. 

В един от дните на кампанията, красивите момичета от рекламната агенция на Терафлу завъртяха във  вихрени танци мнозина от пътниците на станция Сердика 2.

За финал се проведе и надиграване между желаещите да изпробват силите си със специалната боксова круша на Терафлу Разположена също на метростанция Сердика 2. Кой ще е по-силен – ти или грипа? Терафлу помага :).

Поръчайте Вашата реклама в метрото сега!

Направете запитване и ние ще Ви предложим най-доброто решение за реклама. Освен стандартните рекламни носители, можем да Ви предложим и най-въздействащата форма на реклама в метрото БРАНДИРАНЕТО.
Нашата рекламна агенция ще Ви предложи най-добрите носители предлагани от различните рекламни оператори. Работата с нас Ви дава предимство, като получавате обективна и точна информация за ефективността на многобройните рекламни съоръжения.

Свържете се с нас

Адрес: София 1000, ул. 6-ти Септември 18

Всички права запазени © 2024 МЕТРОМЕДИЯ | Изработка на сайт от: SLVDesign