Сертификация по ISO 9001 на Метромедия ООД

В съответствие с бизнес философията си, Метромедия се стреми към най-високи стандарти в работа си – максимално качество на услугите предоставяни на клиентите ни, както и отговорното и естетически издържано присъствие в публичното пространство на столицата.

Метромедия е креативна компания – автор е на всички представени рекламни формати и носители в метрото. По-голямата част от тях са защитени от Закона за авторското право и сродните му права както и от Закона за патентите и регистрацията на полезните модели.

Метромедия гарантира на клиентите си, спазването на закона и сигурност за провежданите кампании в метрото.

В съответствие с цялостната организация на работата си, Метромедия ООД бе сертифицирана по стандарт за качество ISO-9001-2008.

Поръчайте Вашата реклама в метрото сега!

Направете запитване и ние ще Ви предложим най-доброто решение за реклама. Освен стандартните рекламни носители, можем да Ви предложим и най-въздействащата форма на реклама в метрото БРАНДИРАНЕТО.
Нашата рекламна агенция ще Ви предложи най-добрите носители предлагани от различните рекламни оператори. Работата с нас Ви дава предимство, като получавате обективна и точна информация за ефективността на многобройните рекламни съоръжения.

Свържете се с нас

Адрес: София 1000, ул. 6-ти Септември 18

Всички права запазени © 2024 МЕТРОМЕДИЯ | Изработка на сайт от: SLVDesign